Full-Day Shamanic Healing (6 to 7 hours)

Full-Day Shamanic Healing (6 to 7 hours)

795.00

This one day program are for those who really want to dive fully into the healing experience of The Sanctuary. It is also design so more time is given to your body, mind & spirit to absorb and integrate the broad range of healing & coaching elements you will receive. 

The Sanctuary will be privatized for you the full day. 

Quantity:
Add To Cart

This one day program is for those who really want to dive fully into the healing experience of The Sanctuary. It is also designed so more time is given to your body, mind & spirit to absorb and integrate the broad range of healing & coaching elements you will receive. 

The Sanctuary will be privatized for you the full day. 

Before you arrive we would have talked together to fine tune the program sample below and make sure you get out of this experience with a newborn inner strength, confidence, and renewed inner power.

You will also go back home with many gifts from us to allow the healing and transformative experience of The Sanctuary to stay with you longer...

Heal & Restore Full-Day Program (EXAMPLE)

1. Welcome (09:00 - 30 mins)

  • Cleanse Aura
  • Cleansing Tea
  • Invocation & Opening Prayer
  • Set Intention

2. Plant Tincture or Bach Flower Essence (09:30 - 15 mins)

  • Selection of plant elixirs

3. Guided Meditation & Visualization (09:45 - 15 mins)

  • Meditation instructions and guided journey

4. Grounding Restorative Pose (10.15 - 30 mins)

  • Shivasana & Mantra Healing

5. Break & Walk (10.45 - 15 mins)

6. Shamanic Healing Session (11:00 - 60 mins)

  •  Instructions
  • Shamanic Journeying
  • Soul Healing (Extraction)
  • Journaling & Reflection

7. Lunch Break (Bring your own or fast with healing tea / Palo Santo Dieta) (12.00 - 75 mins)

8. Essential Oil/Aromatherapy & Crystal Therapy (1:15 - 30 mins)

  • Selection of aromatherapy healing based on questionnaire
  • Aromatherapy & Crystal Therapy session

9. Tibetan Sound Healing Session (1:45 - 45 mins)

  • Sound healing on chakras and any energy blocks
  • Journaling & Sharing

10. Rest & Reflection (2:15 - 30 mins)

  • Silent Meditation and/or Nature Walk

11. Reiki Healing Session (2:45 - 45 mins)

  • Hands on healing on chakras and any energy blocks
  • Journaling & Sharing

12. Rest & Reflection (3:15 - 30 mins)

  • Silent Meditation and/or Nature Walk

13. Grounding (3:45 - 30 mins)

  • Selection of plant elixir to end session
  • Selection of personal healing crystal
  • Journaling and Setting Intention for transition back to daily routine

You can also view the TESTIMONIES of my work here.